Kunstproject The Colorfield Performance zoekt vrijwilligers

Kunstproject The Colorfield Performance zoekt vrijwilligers

Van 1 maart 2021 t/m 1 december 2021
Park Lingezegen- Elst

The Colorfield Performance is een heel bijzonder, groot en kleurrijk Land-Art project.  Monumentaal vormgever en beeldend kunstenaar Dirk Hakze zal dit kunstwerk deze zomer tot stand brengen in samenwerking met een paar honderd andere kunstenaars uit binnen- en buitenland.

Er staan tussen 15 april en 1 oktober vijfhonderd witte panelen van 1.22m x 1.22m opgesteld in een grote afgeknotte ellips. Groepen van zes kunstenaars zullen elke dag tussen 15 april en 30 augustus ieder op zijn/haar eigen wijze een paneel beschilderen. Op maandag en dinsdag wordt er niet geschilderd, maar is het terrein wel open voor publiek, dat kan meemaken hoe het veld witte panelen tot een prachtig kleurenspektakel wordt omgevormd. Meer valt hierover te lezen op www.thecolorfieldperformance.nl.

Natuurlijk kunnen we een dergelijk groot project niet realiseren zonder de zeer gewaardeerde inzet van veel vrijwilligers. Mensen die het leuk vinden om betrokken te zijn bij dit grote kunstproject zijn dus heel erg welkom!

Zo hebben we mensen nodig voor het stoere werk, dus opbouwen, afbouwen, sjouwen, klussen. Maar ook mensen die onze zwoegers verzorgen met thee, koffie of eten. En als het project in volle gang is dan zijn er ook mensen nodig voor ontvangst, publieksregulering enz.
Er is dus voor ieder wel wat wils.

Wil je betrokken zijn hierbij? Stuur dan een mailtje met de vermelding ‘vrijwilliger’ aan thecolorfieldperformance@gmail.com. Je krijgt dan zo snel mogelijk een formulier toegestuurd waarop je je gegevens kan invullen, de tijd die je beschikbaar kunt zijn én welke soort taak je voorkeur heeft. Als we dat weer terug hebben ontvangen kunnen we je indelen.

We maken er in ieder geval samen een gezellige, vruchtbare en kunstzinnige tijd van.

 

Wil je meer weten over The Colorfield Performance: ‘Uniek tijdelijk kunstwerk The Colorfield Performance komt naar Park Lingezegen’.