Kunstenaars en vrijwilligers gezocht voor The Colorfield Performance!

De hele zomer van 2021 kunnen bezoekers van Park Lingezegen genieten van The Colorfield Performance, een tijdelijk kunstwerk dat opgesteld wordt op het Evenemententerrein aan De Park. Onder leiding van initiatiefnemer Dirk Hakze zullen 500 kunstenaars een uniek kunstwerk in de open lucht realiseren. Ook jij kan meehelpen The Colorfield Performance tot een succes te maken!

Uniek tijdelijk kunstwerk op De Park

The Colorfield Performance is een uniek tijdelijk kunstwerk dat de hele zomer te zien is op het Evenemententerrein aan De Park in Park Lingezegen Onder leiding van kunstenaar Dirk Hakze worden 500 panelen van 1.22 bij 1.22 meter beschilderd. Gezamenlijk vormen de panelen één groot ‘Gesamtkunstwerk’.

Ruimte voor kunstenaars uit de regio

Een groot aantal kunstenaars heeft zich al aangemeld om deel te nemen aan The Colorfield Performance, maar er is nog plek voor kunstenaars uit de regio. Heb je interesse om mee te werken aan dit unieke tijdelijke kunstwerk in de open lucht?
Meld je dan aan via: http://www.dirkhakze.com/contact.html

Vrijwilligers gezocht!

Wil je wel meewerken aan dit unieke kunstproject, maar niet als kunstenaar? Ook dat kan! De organisatie van The Colorfield is op zoek naar vrijwilligers die willen helpen met bijvoorbeeld het opbouwen, het plaatsen van de panelen of in de zomer hand- en spandiensten willen verrichten. Wil je als vrijwilliger meewerken aan de realisatie van dit unieke project?
Meld je dan aan via: http://www.dirkhakze.com/contact.html

Wil je meer weten over The Colorfield Performance: ‘Uniek tijdelijk kunstwerk The Colorfield Performance komt naar Park Lingezegen’.