Lianne Evers

Ruiterskamp 16,
6662 TH Elst

www.lianneevers.nl
info@lianneevers.nl
06 23 252 442

Hoi, ik ben Lianne Evers en ik ben een autodidacte kunstenaar. Ik heb geen kunstonderwijs gevolgd, maar vooral zelf veel getekend en geschilderd. Op dit moment schilder ik wekelijks naar model en neem les van kunstenaars die ik bewonder om mijzelf te blijven ontwikkelen.

De wereld om mij heen is mijn grootste inspiratiebron. Deze bron is voor mij onuitputtelijk, omdat ik probeer met verwondering om mij heen te blijven kijken. Niet alleen de dingen die ik zie, maar ook de dingen die ik niet zie, maar bedenk of (dag)droom, prikkelen mijn fantasie en voeden mijn enorme lust tot het schilderen van deze ideeën en beelden.

Ik geef regelmatig cursussen intuïtief schilderen. Hierbij zet ik schilderen in als middel om mensen te laten aarden en zo in contact te laten komen met zichzelf en hun gevoel. Dit voelt als thuis komen. Het werkt ontspannend, verlichtend en het laad je op. Het is daarom heerlijk om op deze manier met verf bezig te zijn! Meer informatie hierover kun je vinden op mijn website.