Mijn eerst beeld maakte ik van een rechthoekig bouwblok. Alleen in mijn garage, zonder (vermeend) kritische blikken van anderen, ging ik de rechthoekige steen te lijf met een houtzaag, houtbeitel en een houten hamer. Geen idee wát ik wilde maken, maar wel dát ik iets wilde maken.Een kennis die het beeld zag, vond het mooi en dat hielp me over de drempel van mijn garage. Eerst naar een dagworkshop, daarna naar een cursus bij het toenmalige Creatief Centrum Elst.

Mijn beelden maak ik meest van de zachtere steensoorten zoals Braziliaans en Aziatisch speksteen, Serpentijn, Albast en Seleniet. Soms maak ik een uitstapje naar andere materialen als hout en gips. Aan de meeste van mijn beelden begin ik nog steeds zonder vooropgezet plan. Zoekend, langzaam, soms wat ingewikkeld, met oog voor detail en precies in de afwerking. Maar als ik wel weet wat ik wil maken, dan ga ik snel en voorvarend te werk.

Inmiddels heb ik een bedrijfje onder de naam ‘Steengoed en meer’, is mijn garage een atelier en verkoop ik steen en gereedschap. Ook geef ik thuis in Garage Els(t) en bij Creatief Collectief Elst lessen en workshops voor teams, families en vrienden.