Nieuwsbrief 32

NIEUWSBRIEF 32

Extra lessen

Voor cursisten die graag nog doorgaan met hun lessen, is er bij een aantal cursussen hiertoe de gelegenheid. Maar ook voor mensen die willen onderzoeken of één van deze kunstrichtingen iets voor hen is, is dit een prima kans. Het gaat om keramiek (Yvonne Halfens), schilderen (Elieke Starink), schilderen (Joost van Moll) en beeldhouwen (Els Mathijssen). Data en prijzen vind je op de website onder het tabblad “Workshops en extra lessen”. Sommige extra lessen zijn al begonnen bij het uitkomen van deze nieuwsbrief. Mocht je toch nog willen instromen, neem dan contact op

met de betreffende docent.

Cursistenexpositie 14 april

Het cursusjaar zit er weer grotendeels op. Zoals gebruikelijk tonen onze cursisten dan hun werkstukken. We vinden het fijn dat Dimitri Horsthuis-Tangelder, wethouder van (o.a.) kunst en cultuur, de opening wil verrichten om 14.00 uur. De cursistenexpositie is tevens het moment dat we het cursusboekje voor het komende cursusjaar presenteren.

Cursusjaar 2019-2020

De praktische informatie van de cursussen die we in 2019-2020 aanbieden (denk aan startdatum en cursusprijs) staat al op onze website. De overige informatie staat voor 14 april on-line. Wil je (weer) mee doen? Wacht niet te lang met inschrijven, want we hebben al veel inschrijvingen binnen. Je vindt het inschrijfformulier op elke cursuspagina onder een blauwe knop met de tekst ‘inschrijven’.

Workshops

Tijdens de vakantie worden er regelmatig workshops gegeven. Docenten organiseren deze zelf. Maar het is ook mogelijk om zelf een workshop aan te vragen, met bijvoorbeeld een groepje familie, vrienden, buren of je team. Houd onze website hiervoor in de gaten, of neem contact op via het contactformulier.

Agenda

26 april en 31 mei
Borrel bij Kunstcafé Overbetuwe.
Locatie: De KiK in Elst, om 20.00 uur.
Dit is al weer de laatste Nieuwsbrief van dit cursusjaar. Docenten en bestuur wensen jullie een mooie zomer en fijne vakantie toe!